Z důvodu uzavření velkého množství výdejních míst Zásilkovny dočasně pozastavujeme možnost výběru tohoto způsobu dopravy. Dále není možné ze strany dopravců přijímat bezhotovostní či hotovostní platby, proto jsme do odvolání pozastavili možnost úhrady formou dobírky.

Jak na sušené šunky

Věříme, že si španělské sušené šunky zaslouží zvláštní péči. A to nejen při jejich výrobě, ale také při samotném servírování. Jen tak z jejich chuti získáte ten největší požitek.

Proto jsme pro Vás připravili několik doporučení:

  • před krájením odstraňte tuk a kůži jen z té části, kterou hodláte nakrájet,
  • nejpraktičtější je použití stojanu a speciálního, velmi ostrého nože,
  • při samotném krájení postupujte podle přiloženého návodu,
  • můžete se také podívat na video, které jsme pro Vás natočili přímo ve Španělsku,
  • plátky buď ihned podávejte, nebo přikryjte fólií,
  • pokud jste nakrájenou šunku uchovávali v ledničce, nechte ji před samotným podáváním dostatečně dlouho odpočinout při pokojové teplotě, aby se uvolnil ztuhlý tuk a plně se rozvinula chuť,
  • nejde-li vám tence nakrájet šunka přímo u kosti, nevadí - větší kousky se dají použít do jídel. Totéž platí o morkové kosti, kterou lze i zamrazit,
  • po nakrájení doporučujeme přikrýt zbylé maso na kosti pečícím papírem, plátýnkem namočeným v olivovém oleji nebo dříve odkrojenou kůží s tukem.

 

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, napište nám. Rádi Vám je zodpovíme, protože španělské šunky jsou naší vášní a skutečným gastronomickým nebem.

 

Nejprodávanější

221
2221221222

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.