Sidra Espumosa La Asturiana

 
 

Pravý a nefalšovaný španělský perlivý cider s nízkým obsahem alkoholu.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.2.2020
83 Kč    
Kategorie Perlivá vína
 

Cider, španělsky sidra, vzniká specifickým procesem řízeného kvašení jablečného moštu.

Takto vzniklé jablečné víno je suché, příjemně kyselkavé a s typickou vůní a chutí šťavnatých, zralých jablíček.

Původ cideru sahá až do Baskicka, proto jsme do nabídky vybrali ten z Asturie, provincie u Biskajského zálivu.

Tradiční cider bývá většinou neperlivý a pro správnou chuť se má správně nalévat docela obtížným způsobem.

Na ukázku jsme si dovolili vypůjčit z Youtube.com názorné video. Z výšky nalévaná sidra by se poté měla vypít během půl minuty.

Sidra Espumosa La Asturiana ovšem při fermentaci získala příjemné perlení, a proto si ji budete moci vychutnat bez zbytečných okolků.

 

Podávejte při teplotě kolem 6 - 8 °C. 

  • Odrůda: speciální asturské odrůdy jablek,
  • Objem: 0,75 l,
  • Obsah alkoholu: 4,1%.
Druh vína Perlivé
Objem 0.75 l
Oblast (?) Asturie
Obsah alkoholu Méně než 10%
Značka (?) Asturias
Barva vína Bílé

Sidra Asturiana - nalévání do sklenice


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.